مقالات PDF(فقط براي متون انگليسي) چاپ پست الكترونيكي

تبلت هاي هيبريدي جديد HP

جديدترين محصولات منوي پربار شركت HP دو تبلت با نام هاي SlateBook X2  وSplit X2  است كه هر دو جزو تبلت هاي خوش ساخت محسوب مي شوند اما در نوع سيستم عامل با هم تفاوت دارند . دستگاه SlateBook X2 از سيستم عامل اندرويد4.2.2 بهره مي برد و در رده تبلت هاي 10 اينچي قرار مي گيرد. اين دستگاه  به نمايشگر 1920 در 1200 پيكسلي IPS مجهز شده و از يك پردازنده Tegra 44 هسته اي همراه 2 گيگابايت رم براي راه اندازي برنامه ها استفاده مي كند. اين در حالي است كه دستگاه Split X2  از سيستم عامل كامل ويندوز 8براي ارتباط با كاربر بهره مي بردو به پردازنده هاي i3 ياi5 اينتل همراه رم 4 گيگابايتي مجهز شده است . اين تبلت 13.3 اينچي داراي نمايشگر 1366 در 768 پيكسلي است و ميتوان آن را همراه حافظه 128 گيگابايتي SSD يا هارد 500 گيگابايتي خريداري كرد. بخش كيبورد اين دو تبلت  داراي پورت USB و يك پورت HDMIاست و ميتوان كارت حافظه SD را نيز به آن متصل كرد.

از ماکروسافت تا اچ پی

برسربازیگران رایانش ابری همان خواهد آمد که بر سر همه جریان سازان فناوری آمده! تاریخ تکنولوژی پرازنمونه های کوچک و بزرگی است که در آنها نوآوران،هردوروی سکه کسب و کار را در عمر تجاری خود دیده اند. طنز تلخ ماجرا اینجاست که گاهی موفقیت مانند رویه شیرین قرصی است که نباید آن را بیش از اندازه مزمزه کرد.چرا که مغز آن قرص ممکن است نوهم آور باشد،توهمی که گاهی باعث به اشتباه افتادن  تشخیص طول عمر پیروزی میشود.

صنعت گوشی های موبایل مثال خوبی است. زمان بسیاری که نوکیا در خلسه پیروزی های خود سپری کرد همان روزهایی بود که اپل،سامسونگ و سایر رقبا بازی را از بیخ و بن باز تعریف می کردند.بازی جدیدی که در آن برنده همیشگی سابق حالا مدت هاست دیگر اصلا به بازی گرفته نمیشود.

سرنوشت پیشروان رایانش ابری در گروهمان تشخیص صحیح قطر شیرینی رویه قرص است و درک این حقیقت که در هر لحظه روی منحنی تجاری یا می توان بالا رفت یا پایین چرا که قله کوچک ترازآن است که تحمل توقف را داشته باشد.

سال آینده((رایانش ابری)) در خدمت کسب و کار در خواهد آمد و شرکت های بزرگ کم کم همه کارهای خود را به آن منتقل خواهند کرد و مراکز داده ها دیگر در حصار دیوارها باقی نخواهد ماند. ابرها دیگر یک مفهوم نیستند بلکه یک واقعیتند.در طول چند سال گذشته،وقتی شرکت های بزرگ مدام داشتند دم ازمجازی سازی می زدند،این شرکت های تازه کاربودند که عملا به این کار روی آوردندواقدام به خرید ظرفیت رایانشی وظرفیتی کردند.اما امروز شرکت های بزرگ خود را ناگزیراز مهاجرت به قلمرو رایانش ابری می بینند. انتظار می رود درسال2013،شرکت های آی تی بزرگ به خرید سرویس های ابری روی آوردند تا ترافیک کاری خود را با سهولت بیشتری پیش ببرند.در این سال همچنین شاهد مهاجرت بیش از پیش شرکت های آی تی به حوزه زیر ساختاربه مثابه سرویس خواهیم بود که همه این موارد در نهایت به گسترش الگوی ابری منجر خواهد شد.

شکست یا پیروزی اچ پی 

در طول چند سال گذشته ،همه قطب های سخت افزاری بزرگ مثل( دل )،(ایی ام اس)،(هيولت-پکارد) و آی بی ام همه تلاش خود را کرده اند تا حضور خود را در جهان جدید که در آن رایانش ابری عملا برندهای سخت افزاری را به معرض نابودی کشانده،سراپابمانند.

اچ پی در سال 2013 در کانون توچهات است .( مگوایتمن) مدیر عامل اچ پی از سرمایه گذاران این شرکت خواهش کرده است تا چندین سال صبوری کنند.

خرید1/11 میلیارد دلاری اوتانومی قرار بود در زمیته رایانش ابری به کمک اچ پی بیاید اما با قطعیت می توان گفت این اتفاق نیفتاده است .حالا که اچ پی (( اوپن ستک )) خود را بر اساس رایانش ابری راه انداخته ، باید ببینیم آیا مشتریان این شرکت که هنوز هم بسیار فراوان هستند، از اعتماد کافی برای مهاجرت به حوزه ابری برخوردارند یا خیر . اگر این اتفاق نیفتد،این شرکت به مسیر دیگری خواهد افتاد.

منبع: ماهنامه پیوست،اسفند 1391

خاموش شدن خودکار سیستم در شب

همان طورکه می دانید رایانه ها امکانات بسیاری دراختیار شما قرار می دهند وکارهای بسیاری نیزبه واسطه آنها قابل انجام است. با این اوصاف فکرمی کنید آیا یک رایانه می تواند به طورخودکارهنگامی که شب می شود،خاموش شود؟!با توجه به تعریف هایی که ازرایانه ها می شودوفناوری که دراین دستگاه ها به کارگرفته شده مطمئنا این کار خیلی ساده است!دوست دارید شماهم رایانه خودرا به گونه ای برنامه ریزی کنید که هرشب به طورخودکارپس از ساعت معینی خاموش شود؟

زمان بندی وظایف در ویندوز8 ازجمله امکاناتی است که به کمک آن می توانید این کار را به راحتی انجام دهید،برای استفاده از این قابلیت مراحل زیر را انجام دهید:

1-       از صفحه شروع عبارت Schedule tasks  را جستجو کرده و پس از مشاهده نتایج،با کلیک روی ابزار مربوط آن را اجرا کنید.

2-       از بخش Actionsدر سمت راست،روی گزینه Create Taskکلیک کنید.

3-       در کادر Nameاز تیپ General،یک نام دلخواه برای این کار جدید مشخص کنید(به عنوان مثال Shutdown at nightرا وارد کنید.)

4-       به تب Triggers مراجعه کرده و روی گزینه New کلیک کنید.

5-    درمقابل عبارت Begin the task،گزینه On a schedule  را انتخاب کرده و در بخش تنظیمات،گزینه Dailyرا با مشخص کردن مقدار((1)) در کادر Recur everyانتخاب کنید.در کادرهای مقابل گزینه start نیز تاریخ روز جاری و ساعت مورد نظر برای خاموشی خودکارپس ازآن را مشخص کنید( به عنوان مثال اگر قصد دارید رایانه پس از ساعت 10 شب خاموش شود،باید ساعت 10:00:00 PM را دراین بخش مشخص کنید.)

توجه داشته باشید که سایر گزینه ها دربخش Advenced Settingغیر فعال و تنها علامت چک مارک کنارعبارت Enabled فعال باشد.

6-       به تبActionبروید و روی Newکلیک کنید.

7-       در کادر Program/scriptعبارت shutdownرا وارد و روی OK کلیک کنید.

8-    در نهایت به تب Conditions مراجعه کرده وعلامت چک مارک کنار عبارت Start the task only if the computer is idle forرا فعال سازی این گزینه ،مقادیر موجود در دو کادرمقابل را مشخص کرده و با کلیک روی OK با خیال راحت رایانه خود را ترک کنید !

9-    چنانچه ساعت 10 شب فرارسیده باشد و رایانه شما برای مدت زمان مشخص شده در مرحله 8 بدون هیچ فعالیتی رها شده باشد،رایانه به طور خودکار خاموش می شود.

منبع: روزنامه جام جم مورخ 20اسفند 1391

 

HP و یک تبلت 7 اینچی ارزان

گوگل با معرفی نکسوس 7 آتشی در نیستان تبلت ها افکند که حتی اپل را وادار به ساخت یک تبلت 7 اینچی کرد و هم اکنون می توان به اطمینان گفت که بازار تبلت های کوچک داغ داغ است.شرکت HP به تازگی یک تبلت 7 اینچی کوچک به نام slate7 ساخته که از یک پردازنده دو هسته ای 6/1 گیگاهرتزی بهره میگیرد و به همین دلیل می توان از آن انتظار کارهای بزرگی داشت.

نمایشگر 7اینچی این دستگاه رزولوشنی برابر 1024 ، 600 پیکسل دارد که چندان دقیق نیست ، اما نیاز بسیاری از کاربران را برطرف می کند. حافظه داخلی slate 7  تنها 8 گیگابایت است که البته می توان آن را با کارت  microSD ارتقا داد. در نهایت  به دوربین3 مگاپیکسلی دستگاه می رسیم که به کاربر امکان فیلمبرداری HD را میدهد و مزیت بزرگی نسبت به مشخصات فنی نکسوس 7 محسوب می شود . شرکت اچ پی سیستم عامل اندروید را برای این دستگاه انتخاب کرده و هنوز از نسخه جدیدی از سیستم عامل webOS خبری نیست.

منبع: روزنامه عصر ارتباط مورخ 17 اسفند 1391

 

آیا اینترنت هم اعتیاد دارد؟

۱۳۹۰/۱۰/۲۳

گروهی از دانشمندان چینی در تحقیقات خود متوجه شده‌اند که مغز افرادی که به شکل افراطی از اینترنت استفاده می‌کنند، مانند مغز افرادی که به مواد مخدر یا سیگار و الکل معتاد هستند، به مرور دستخوش تغییراتی می‌شود.

به گزارش روزنامه گاردین ، در بخشی از تحقیقات دانشمندان چینی که اخیرا منتشر شده گفته می‌شود: «نارسایی اعتیاد به اینترنت اکنون در سراسر جهان به یک عارضه یا بیماری ذهنی فراگیر بدل می‌شود. تحقیقات قبلی که در این مورد صورت گرفته بود بیشتر روی جنبه‌های حاشیه‌ای یا وابسته به وضعیت ذهنی و روانی افراد تمرکز داشت. اما در این تحقیقات جدید با استفاده از پیشرفته‌ترین روش‌های مشاهده و بررسی بافت‌های مغز، تغییرات ناشی از استفاده افراطی از اینترنت در مغز گروهی از نوجوانان مورد بررسی قرار گرفته است.»

روش این تحقیقات سنجش تغییرات شیمیایی در بافت‌هایی از مغز انسان است که طبق غریزه و عادت کار سنجش و ردگیری مقیاس‌ها و اندازه‌گیری‌ها را انجام می‌دهند. در مقایسه گروهی از نوجوانان سالم و عادی با گروه دیگری که به شکل افراطی از اینترنت استفاده می‌کنند معلوم شد که این بخش از فعالیت‌های مغز در میان استفاده‌کنندگان افراطی اینترنت فعالیت کمتری دارد.

روزنامه گاردین به جست‌وجوی جواب این سوال می‌پردازد که آیا «اعتیاد به اینترنت» را باید بیماری به حساب آورد؟ آیا آن طور که در برخی تحقیقات ادعا شده است بین ۵ تا ۱۰ درصد از کاربران اینترنت به این کار معتادند و نمی‌توانند مدت زمان استفاده از اینترنت را کنترل کرده یا حتی از فعالیت‌های خود روی اینترنت به خوبی آگاه نیستند؟

کالج روان‌پزشکی اروپا برای مثال برای تعیین این موضوع از دو منبع معتبر استفاده می‌کند. یکی گزارش‌های دوره‌ای سازمان بهداشت جهانی در مورد دسته‌بندی عارضه و بیماری‌های جدید است که آخرین مورد آن در سال ۱۹۹۴ منتشر شده و قاعدتا در آن نشانی از اعتیاد به اینترنت وجود نداشت.

پروفسور کالین دراموند، از دانشگاه لندن، می‌گوید: «نتایج تحقیقات دانشمندان چینی بسیار جالب است، چون نشان می‌دهد بخش‌هایی از مغز انسان تحت تاثیر استفاده افراطی از اینترنت تغییر می‌کند. اما نکته مهم این است که آیا ما به علت نگاه می‌کنیم یا به معلول. به نظر من شاید بتوان پذیرفت که استفاده افراطی از اینترنت روی مغز و در نتیجه برخی رفتارهای افراد تاثیر می‌گذارد، ولی از این نکته نمی‌توان نتیجه گرفت که اینترنت مغز و ذهن افراد را کاملا تغییر می‌دهد. شاید علت را باید در خود افراد جست‌وجو کرد و نه در استفاده افراطی آنها از اینترنت.»

پروفسور دراموند خاطرنشان می‌کند که اگر افراد به دلیل داشتن مشکلات روحی و احساسی مثل تنهایی یا گوشه‌گیری و افسردگی به استفاده بیش از حد از اینترنت روی می‌آورند باید آن را یک معلول دانست. شاید برخی دیگر به خاطر ناتوانی یا ضعف در کنترل رفتار و تصمیمات خود به اینترنت معتاد می‌شوند.

روزنامه گاردین سپس دیدگاه متخصصانی را تشریح می‌کند که معتقدند اعتیاد به اینترنت واقعا بیماری است. برای مثال، هنریتا باودن جونز، متخصص روان‌پزشکی و مدیر تنها مرکز درمانی برای معالجه معتادان به اینترنت ، معتقد است: «اکثر افرادی که دچار این مشکل می‌شوند کسانی هستند که به بازی‌های کامپیوتری معتاد شده‌اند. اشخاص زیادی به خاطر غرق شدن در دنیای بازی‌های کامپیوتری و به دلیل این که از نظر احساسی دیگر قادر به ارتباط گرفتن با دنیای واقعی نیستند در عرصه‌های مختلف زندگی مثل تحصیل، کار و یا روابط خانوادگی به شدت دچار مشکل می‌شوند.»

هنریتا باودن جونز تاکید می‌کند که صرف زمان بیشتر روی اینترنت امری عمومی است و به هیچ وجه نشانه اعتیاد و در نتیجه بیماری تلقی نمی‌شود.

در هر صورت شکی نیست که زندگی بسیاری از افراد به خاطر استفاده افراطی از اینترنت آسیب‌های شدیدی دیده است. اما هنوز متخصصان روان‌پزشکی در مورد تلقی کردن این نوع اعتیاد به عنوان بیماری به توافق نرسیده‌اند. مسلما انتشار نتایج تحقیقات دانشمندان چینی به شواهد لازم برای نتیجه‌گیری در این مورد خواهد افزود، اما دامنه آن تحقیقات آن قدر محدود بوده که بعید است بتوان آن را تنها منبع نتیجه‌گیری در این زمینه قلمداد کرد.

شرکت اپل پس از مرگ استیو جابز

۱۳۹۰/۰۷/۱۵

از نگاه بسیاری استیو جابز علاوه بر یک نوآور بزرگ در عرصه رسانه‌های نوین، یک مدیر اقتصادی برجسته و شاید بزرگ‌ترین مدیرعامل شرکت‌های اقتصادی است که تاریخ به یاد دارد. وی با شدت گرفتن بیماری‌اش در ماه اوت سمت مدیرعاملی شرکت اپل را به «تیم کوک» سپرد که مدت‌ها مدیریت عملیاتی اپل را برعهده داشته‌است.

بسیاری از کارشناسان فن‌آوری‌های مدرن و تحلیل‌گران اقتصادی معتقدند که شرکت اپل موقعیت خوب و تثبیت‌شده‌ای دارد. اما با این وجود مرگ استیو جابز پرسش‌های زیادی را به میان می‌آورد. خبرگزاری رویترز در گزارشی سعی کرده به برخی از این پرسش‌ها پاسخ دهد.

یکی از ویژگی‌های استیو جابز کنترل و نظارت مستمر بر تمام مراحل طراحی، تولید و توسعه محصولات اپل بود و در تمام محصولات این شرکت از مکینتاش گرفته تا آیفون و آی‌پد می‌توان اثر خلاقیت و دقت طراحی وی را دید. در اوایل سال جاری که استیو جابز برای مدتی کار خود را برای معالجه ترک کرد نگرانی‌هایی در میان خریداران محصولات اپل و بازار سهام پدید آمد ولی تداوم موفقیت محصولات بعدی این شرکت نشان داد که جای نگرانی چندانی نیست.

شرکت اپل محصولات جدیدی را در خط تولید دارد که در آینده نزدیک به بازار عرضه خواهند شد. شاید فقدان استیو جابز در تکمیل این محصولات و عرضه آنها برای اپل مشکلاتی ایجاد کند. استقبال نه چندان گرم از معرفی «آی‌پد ۴اس» توسط «تیم کوک» در هفته جاری را باید یک هشدار تلقی کرد.

سلامتی استیو جابز از سال ۲۰۰۴ و تشخیص بیماری وی همواره برای سهامداران و سرمایه‌گذاران در اپل و محصولات آن یک موضوع نگران‌کننده بوده‌است. کناره‌گیری دائم وی از مقام مدیریت اپل در ماه اوت و مرگ وی تأثیرات خود را روی بهای سهام این شرکت نشان داد. اما به نظر می‌رسد که مهم‌ترین عامل تأثیرگذار بر وضعیت مالی اپل سلامت خط تولید محصولاتی نظیر آی‌پد و آیفون و چگونگی رقابت آن با تلفن‌های هوشمندی است که شرکت‌های دیگر به بازار عرضه می‌کنند.

میراث استیو جابز را برخی با هنری فورد و سایر مدیران غول‌آسای صنایع قرن بیستم آمریکا مقایسه می‌کنند. مسلما یکی از دستاوردهای مهم جابز رساندن اپل به مقام با ارزش‌ترین شرکت صنعتی جهان نه یک بار بلکه دوبار بود. بار اول زمانی بود که همراه با «استیو وزیناک» شریک خود در سال ۱۹۷۶ کامپیوترهای اپل  و مکینتاش را عرضه کرد.

سال‌ها بعد بر اثر اختلاف با مدیرعاملی که خود برگزیده بود اپل را ترک کرد. در سال ۱۹۹۷ که به اپل بازگشت این شرکت آینده نامعلومی داشت ولی برای بار دوم توانست اپل را به اوج برساند.

اینطور گفته می‌شود که «تیم کوک» نیز همچون استیو جابز یک نوع وسواس حرفه‌ای و ناب برای ارائه کارهای بی‌عیب و نقص دارد هرچند به نظر می‌رسد که شخصیت وی نرم‌تر است و کار کردن با او آسان‌تر.

نمی‌توان به خوبی پیش‌بینی کرد که شرکت اپل تحت رهبری تیم کوک چه تغییراتی خواهد کرد اما موفقیت و پیشرفت وی در شرکت اپل مدیون شباهت و همفکری‌های وی با استیو جابز بوده‌است. او نیز مثل استیو جابز در طراحی و تولید محصولات، کمال‌گرا، و در مذاکرات و تصمیم‌گیری‌های تجاری تیزهوش و سخت‌گیر است. با در نظر گرفتن پیشینه کاری و توانایی‌های وی به نظر می‌رسد که در درون و در بیرون شرکت اپل نسبت به مدیرت تیم کوک اعتماد فراوانی وجود دارد.

در غیاب استیو جابز به نظر می‌رسد که کمتر کسی به تداوم نوآوری توسط اپل تردید داشته باشد و به همین خاطر یکی از پرسش‌هایی که ذهن همه را مشغول کرده این است که محصول بزرگ بعدی اپل چه خواهد بود. در مورد چگونگی هدایت اپل توسط تیم کوک حدس و گمان‌های فراوانی مطرح می‌شود و برخی معتقدند که استیو جابز پیش از مرگ خود خطوط کلی برای محصولات آینده اپل را ترسیم کرده‌است.

هم‌اینک بسیاری از کارشناسان صنایع رایانه و رسانه‌های جدید حدس می‌زنند که عرصه بعدی هجوم نوآوری‌های اپل وسایل الکترونیک و سرگرم‌کننده‌ای مانند تلویزیون و امثال آن باشد. در گذشته نیز اپل ثابت کرده که با شیرجه به عرصه صنایع ایستا و پراکنده، به ‌ویژه در عرصه تلفن همراه و محصولات موسیقی و با عرضه نوآوری‌های فنی می‌تواند به تولیدکننده برتر این عرصه‌ها بدل شود.

بسیاری از کارشناسان می‌گویند که بازار تولید تلویزیون هم‌اینک آکنده از محصولات گوناگون با ویژگی‌های متفاوت و گاه تکراری و گمراه‌کننده است و به همین خاطر این بازار میدانی مناسب برای ورود اپل و ارائه یک محصول «ساده و زیبا» به شمار می‌آید.

 

 

                                                                                                  ********

کامپیوتر ۳۵ دلاری هند و آینده محصولات کامپیوتری

۱۳۹۰/۰۷/۱۵

یک نمونه آزمایشی از کامپیوترهای کوچک شخصی (تبلت) که با قیمت ۳۵ دلار توسط دولت هند تولید شده‌است می‌تواند آینده بازار محصولات رایانه‌ای را متحول کرده و با کاهش بهای این محصولات آن را به یک کالای مصرفی برای همگان بدل کند.

به نوشته وب‌سایت محصولات کامپیوتری «پی‌سی ورلد» همزمان با انتقال بخش اعظم سخت‌افزارها و حافظه‌های رایانه‌ای توسط اکثر شبکه‌ها به عرصه‌های مجازی در حال حاضر بسیاری از کاربران دیگر  به کامپیوترهای شخصی یا لپ‌تاپ‌های بسیار مجهیز و سنگین نیازی ندارند.

تولید این کامپیوتر شخصی سبک توسط دولت هند به خصوص به بهای ۳۵ دلار یک تحول بسیار مهم است. این کامپیوتر با نسخه‌های مختلف سیستم عامل «لینوکس» کار می‌کند؛ حافظه درونی ندارد ولی می‌تواند اطلاعات را روی یک کارت حافظه ذخیره کند. امکانات اصلی آن عبارتند از یک پردازشگر ورد، امکان کنفرانس ویدئویی و از همه مهمتر برای ذخیره کردن اطلاعات در انبارهای مجازی شبکه‌ها به یک مرورگر مجهز است. و جالب اینکه به غیر از باتری و برق می‌تواند با انرژی خورشیدی نیز کار کند.

این کامپیوتر شخصی به غیر از باتری و برق می‌تواند با انرژی خورشیدی نیز کار کند.

با بهای ۳۵ دلار این کامپیوتر کوچک عملا در کنار اشیاء مصرفی روزانه قرار می‌گیرد که به سادگی می‌توان آن را دور انداخت و یکی دیگر خرید. تا پیش از این ارزانترین کامپیوتری که تولید شده بود یک لپ‌تاپ سبک بود که در یک فعالیت خیریه و غیر انتفاعی توسط مؤسسه فناوری ماساچوست به بهای ۱۰۰ دلار عرضه شد. با در نظر گرفتن قیمت ۳۵ دلاری این رایانه به نظر می‌رسد که آی‌پد اپل به بهای ۵۰۰ دلار بسیار گران فروخته می‌شود.

دولت هند در حال جستجو برای شراکت با کارخانه‌های بزرگ تولید محصولات کامپیوتری است و احتمال می‌دهد که در صورت تولید انبوه این محصول بهای آن حتی به ۱۰ دلار کاهش یابد. هدف دولت این است که دانش‌آموزان اقشار فقیر بتوانند از این وسیله برخوردار شوند و امیدوار است که با آغاز سال تحصیلی آینده آن را تولید و عرضه کند.

وب‌سایت «پی‌سی ورلد» می‌افزاید که در مورد جزئیات سخت‌افزارهای مورد استفاده در این کامپیوتر تاکنون اطلاعات دقیقی منتشر نشده‌است. مشخص نیست که میزان شفافیت صفحه آن چقدر است و اندازه دقیق آن معلوم نیست. ولی در تصاویر منتشر شده به نظر می‌رسد که از آی‌پد محصول اپل کوچکتر باشد.

آی‌پد محصول اپل تاکنون موفقیت تجاری فراوانی داشته و طی کمتر از سه ماه بیش از سه میلیون فروش داشته‌است. علاوه بر توانایی‌های این وسیله برای بهره‌برداری از محصولات رسانه‌ای یکی دیگر از دلایل موفقیت آن به‌کارگیری این وسیله در عرصه فعالیت‌های اداری و اقتصادی است.

به همین خاطر بعید نیست که اکثر این شرکت‌ها و ادارات برای مجهز کردن نیروی کار سیار خود به رایانه از محصول جدید هند استفاده کنند آن‌هم در شرایطی که بهای آن کمتر از یک دهم محصول اپل است.

ساختارهای جدید برای ارسال و ذخیره‌سازی اطلاعات در انبارهای مجازی شبکه‌های ارتباطی این امکان را فراهم کرده که برای بسیاری از فعالیت‌های روزانه به کامپیوترهای سنگین و دارای حافظه‌های بزرگ نیازی نباشد. به همین خاطر استفاده از کامپیوترهای سبک و سیار (تبلت) می‌تواند هزینه‌های شرکت‌های بزرگ را بسیار کاهش دهد.

آنچه که نهادهای اقتصادی و اداری به آن نیاز دارند وسایل ساده و ارزان‌قیمتی است که به سادگی با انبارهای ذخیره اطلاعات روی شبکه‌های ارتباطی متصل شوند. در این حالت هزینه خرید، نگهداری و تعمیر و حتی آسیب‌پذیری و از کار افتادن کامپیوترهای سنگین در دفاتر کار حذف می‌شود

 

                                                                                           *********

ده میراث استیو جابز، مدیر مستعفی اپل، برای جهان

۱۳۹۰/۰۶/۰۵

                                                                                                                                                                                 

نام استیو جابز که دارای تحصیلات دانشگاهی در رشته مهندسی نیست به عنوان مخترع و شریک در ۲۰۰ اختراع ثبت شده در ایالات متحده ذکر شده است. آن چه در پی می‌آید برخی از اختراعات چشمگیری است که زیر نظر او به بازار و دست مردم رسیده است.

۱- نخستین کامپیوتر اپل دستگاهی بود که به تعداد محدود ساخته شد و همزمان هم کاربرد حرفه‌ای در میان مهندسان و تکنیسین‌ها داشت و هم به کار علاقه‌مندان غیرحرفه‌ای می‌خورد. طراح این کامپیوتر استیو ووزنیاک بود و استیو جابز بخش بازاریابی و تهیه سرمایه تولید آن را به عهده گرفت.

۲- اپل ۲ یکی از موفق‌ترین کامپیوترهای شخصی بود که به جای توجه به تکنیسین‌ها یا علاقه‌مندان متوجه بازار در سطح گسترده بود. این کامپیوتر نیز بیشتر کار استیو ووزنیاک بود. اپل ۲ پس از چندین ورسیون تازه، تا سال ۱۹۹۳ تولید شد.

۳- دیدار جابز از شرکت زیراکس او را به فکر ساختن نخستین کامپیوتر تجاری مجهز به اینترفیس گرافیکی، آیکون، ویندوز و مکان‌نما و ماوس انداخت. این کامپیوتر با نام «لیزا» مادر کامپیوترهای امروزی به شمار می‌رود. اما بهای بالای آن مانع همه‌گیر شدنش شد.

۴- مکینتاش نیز مانند لیزا دارای اینترفیس گرافیکی بود. این دستگاه ارزان‌تر و سریع‌تر بود و بازاریابی گسترده‌ای پشت سر داشت. کاربران به زودی متوجه امتیاز اینترفیس گرافیکی شدند و همین سبب شد که کار چاپ با استفاده از مکینتاش و چاپگر لیزری آسان و همه‌گیر شود.

۵- استیو جابز پس از آن که از اپل کناره‌گیری کرد شرکتی برای ساخت ایستگاه‌های کامپیوتری به راه انداخت. این شرکت هرگز نتوانست فراورده‌هایش را در سطح گسترده بفروشد، اما دستگاه‌های ساخت این شرکت تاثیر بسیاری در فناوری گذاشتند. نخستین جستجوگر وب از یک دستگاه ساخت این شرکت استفاده کرد. نرم‌افزار این دستگاه هنوز نرم‌افزار پایه مکینتاش‌های امروزی و آی‌فون است.

۶- هنگامی که در سال ۱۹۹۶ جابز به اپل بازگشت این شرکت دست‌به‌گریبان مشکلات بی‌شماری در زمینه افت بهای سهام آن در بازار بود. آی‌مک نخستین گام بنیادی در دگرگونی این وضعیت بود. این دستگاه از یک محفظه پلاستیک آبی به شکل لامپ درست شده بود که هم کامپیوتر و هم دستگاه نمایشگر یا مونیتور را در خود داشت. این کامپیوتر با سادگی قابل راه‌اندازی بود و به همین دلیل همزمان با توجه مردم جهان به امتیازهای اینترنت این دستگاه به عنوان اولین کامپیوتر خانگی محبوبیت یافت.

۷- آی‌پاد نخستین دستگاه پخش موسیقی با استفاده از نرم‌افزار نبود، اما نخستین گونه موفق آن بود. توجه اپل به وسایل الکترونیکی قابل حمل و نقل گستره‌های تازه‌ای را به روی این شرکت باز کرد و توفیق آی‌پاد راه را برای آی‌تیونز و آی‌فون نیز هموار کرد.

۸- پیش از آی‌تیونز، خریدن موسیقی دیجیتال مشکلاتی را به همراه داشت و مردم دزدی آثار هنری را ساده‌تر می‌دیدند. این سیستم خرید موسیقی دیجیتال روند عرضه موسیقی را ساده کرد و موسیقی‌های گوناگون از شرکت‌های مختلف جهان را در یک جا گرد آورد. در سال ۲۰۰۸ شرکت آی‌تیونز بزرگ‌ترین شرکت عرضه آثار موسیقی از این نوع در ایالات متحده آمریکا شد.

۹- آی‌فون‌‌ همان کاری را کرد که سال‌ها پیش دستگاه مکینتاش در جهان کامپیوتر کرده بود. آی‌فون قدرت تلفن‌های هوشمند را در خدمت کاربران قرار داد. هم اکنون اپل بزرگ‌ترین تولیدکننده تلفن است و تاثیر آن بر روی دیگر سازندگان تلفن‌های هوشمند آشکار است.

۱۰- پیش از آی‌پد چندین شرکت دست به ساختن تبلت [لوح کامپیوتری] زده بودند، ولی هیچ یک توفیق اپل را نداشتند. آی‌پد اپل سرانجام توانست با شکستن این سد تبلت را تا سطح کامپیوتر بالا بکشد.

 

استيو جابز از مديريت عامل شرکت کامپيوتری اپل کناره‌گيری کرد

۱۳۹۰/۰۶/۰۳

                                                                                                                                                                                 

شرکت اپل روز چهارشنبه، ۲ شهریورماه، اعلام کرد که استيو جابز، مدير عامل این شرکت عظیم از مقام خود کناره‌گيری کرده است. تيم کوک، از مديران ارشد اپل، جايگزين آقای جابز شده است.
 

به گزارش تلویزیون خبری سی‌ان‌ان، استيو جابز به عنوان رئيس هيئت مديره اين شرکت به فعاليت خود ادامه می‌دهد.
 

استيو جابز سال‌هاست که با بيماری سرطان لوزالمعده دست و پنجه نرم می‌کند.

شرکت اپل روز چهارشنبه اشاره‌ای به بيماری آقای جابز نکرد، ولی در استعفانامه‌ای که اقای جابز به هيئت مديره اپل فرستاده آمده است: «من همواره به شما گفته بودم اگر روزی بيايد که نتوانم وظايف خود را به عنوان مدير عامل اپل ايفا کنم، شما نخستين کسانی خواهد بود که از اين موضوع مطلع شويد. متاسفانه چنين روزی فرا رسيده است.»
 

استيو جابز، ۵۶ ساله، در این نامه افزود: «من فکر می‌کنم اپل خلاق‌ترين و درخشان‌ترين روزهای خود را پيش رو دارد.»

استیو جابز که از هیچ دانشگاهی مدرک نگرفته است، از نوجوانی به وسایل الکترونیکی علاقه داشت. وی یک بار برای پروژه دبیرستانش به ویلیام هیولت از بنیادگذاران غول الکترونیکی هیولت-پکرد تلفن زد و پرسش‌هایی را با وی در مورد طرحش مطرح کرد.

استیو جابز پس از این مکالمه، کار تابستانی در این شرکت پیدا کرد و با استیو وزنیاک دوست شد.
 

استيو جابز سپس به همراه استیو وزنياک در سال ۱۹۷۶ در گاراژ خانه‌اش شرکت اپل را بنیاد گذاشت.

استیو جابز برای راه‌اندازی این شرکت فولکس واگن خود را فروخت.  این دو نفر در همین سال نخستین کامپیوتر خود به نام « اپل یک» (
Apple 1
) را خلق کردند.

بیل گیتس، رقیب آینده جابز، در همین سال اولین نرم‌افزار خود را عرضه کرد.

استیو جابز ۹ سال بعد پس از اختلاف با برخی از مديران اپل اين شرکت را ترک کرد. وی سال ۱۹۹۶ به اين شرکت که در وضعيت بسيار بد مالی قرار داشت به عنوان مشاور بازگشت.
 

سال ۱۹۹۷ مدير عامل موقت اين شرکت شد و در سال ۲۰۰۰ اين مقام را از آن خود کرد.
 

اپل تحت مديريت استيو جابز مبدل به باارزش‌ترين شرکت تکنولوژی جهان شد و از رقيب ديرينه خود مايکروسافت نیز پيشی گرفت.
 

اين شرکت با ارائه محصولاتی مانند آی‌پاد، آی‌فون و آی‌پد دنيای تکنولوژی را دگرگون کرد.

«انقلاب تکنولوژی» استیو جابز فقط به اپل محدود نمی‌شود، وی مدتی مدیر اجرایی شرکت انیمیشن «پیکسار» (
Pixar) نیز بود، همان شرکتی که با خلق کارتون‌هایی چون «در جستجوی نمو» چند جایزه اسکار را از آن خود کرد.

 

کامپیوترهایی که مانند انسان فکر خواهند کرد

۱۳۹۰/۰۵/۳۱

در مسیر تقلید کامپیو‌تر از رفتار انسان یک گام دیگر به جلو برداشته شد.
شرکت کامپیوتری آی‌بی‌ام اعلام کرد که یک چیپ کامپیوتری را طراحی کرده است که می‌تواند به تقلید از روش کار مغز انسان محیط اطراف خود را شناخته، به حوادثی که پیرامون آن روی می‌دهد واکنش نشان داده و اطلاعات پیچیده را تجزیه و تحلیل کند.

به جای روش‌هایی که کامپیوتر‌ها طی ۵۰ سال اخیر از آن استفاده می‌کرده‌اند این چیپ جدید که سرآغاز روش تازه‌ای از کارکرد کامپیوترهاست از تجارب خود آموخته و فرضیه‌های خود را از این تجارب ثبت کرده و بر آن مبنا عمل می‌کنند.این نسل جدید کامپیو‌تر را «کامپیو‌تر کاگنیتیو» نامیده‌اند.

شرکت آی‌بی‌ام می‌گوید این چیپ جدید که تاکنون دو نمونه تجربی از آن ساخته شده است به کامپیوتر‌ها امکان می‌دهد که به جای واکنش مکانیکی براساس اطلاعات و برنامه‌های ذخیره شده در آن‌ها، مسایل پیرامون و وظایف خود را با منطق تجزیه و تحلیل کنند.

یکی از مسئولان این طرح تحقیقاتی گفت: «تصور کنید که یک چراغ راهنمایی به جای سبز و قرمز شدن طبق زمانبدی بتواند با استفاده از تحلیل صدا، تصویر و بوی محیط قبل از وقوع هر حادثه‌ای در چهارراه هشدار بدهد.  یا تصور کنید که سرویس عامل کاگنیتیو بتواند تمام اجزای کار با شبکه کامپیوتری، از لپ تاپ گرفته تا سرور‌ها و حتی دستگاه تلفن را به شیوه‌ای با هم مرتبط و اداره کند که نتیجه آن محیط کاری بهتر باشد.»

به گزارش شبکه خبری سی ان ان یکی دیگر از پروژه‌های مربوط به استفاده از این چیپ جدید که در ذهن طراحان آی‌بی‌ام است خلق یک سیستم کامپیوتری برای نظارت بر تمامی منابع آب کره زمین است که با دقت در جزر و مد، درجه حرارت و فشار آب می‌تواند وقوع سونامی را هشدار دهد.

به گفته طراحان آی‌بی‌ام کامپیوترهای امروزی مثل ماشین حساب هستند و هدف آن ساختن کامپیوترهای جدیدی است که بتواند مثل مغز انسان عمل کند.

هدف نهایی این طرح تحقیقاتی گنجاندن اطلاعاتی معادل یک میلیون نئورون و ۱۰ میلیارد سیناپس در یک چیپ با ابعاد یک سانتی‌متر مربع است.

کار‌شناسان آی‌بی‌ام می‌گویند که با استفاده از روش‌های فعلی برنامه ریزی هر کامپیوتری که بخواهد به سطح کارآمدی این پروژه نزدیک شود لاجرم باید بسیار بزرگ‌تر باشد و انرژی بسیار بیشتری نیز مصرف خواهد کرد
.




 

سی سالگی نخستین کامپیوتر شخصی

 سی سال پيش در چنين روزهايی آی بی ام ۵۱۵۰ رونمايی شد. اين 

نخستين کامپيوتر ( رايانه) نبود و پيش از آن ديگران رقابت را در توليد آغاز کرده بودند. اما توفيق رايانه های شخصی آی بی ام به ويژه مدل ۵۱۵۰ چيزی بود که سرانجام سبب دگرگونی نگرش مردم نسبت به اين ابزار شد. آنچنان که هفته نامه تايم در سال ۱۹۸۳ کامپيوتر را به عنوان ماشين سال معرفی کرد.

 

۱۹۸۱:  ای بی ام  ۵۱۵۰

 

روز ۱۲ اوت ۱۹۸۱ آی بی ام  ۵۱۵۰  را به بازار راهی می کند. گرچه اين دستگاه با دستگاه های امروز و حتی ديروز قابل مقايسه نيست، اين رايانه با پردازشگر اينتل ۸۰۸۸ با توان ۴.۷۷ مگاهرتس و ۸ تا ۱۶ بيت، با ۶۴ RAM که قابل تغيير به ۲۵۶ بود، گام مهمی در تکوين کامپيوترهای شخصی به شمار می رود. اين رايانه دارای يک يا دو محل برای ديسک نرم و نمايشگر يا مانيتور سياه و سفيد بود. بهای آن ميان ۱۵۶۵ تا ۶۰۰۰ دلار بود. که ميانگين آن با برابری پولی امروز به ۱۵۰۰۰ دلار می رسد. سازنده های ديگر دستگاه های تازه به بازار روانه می کنند. 

 

۱۹۸۲: کومودور ۶۴


کومودور ۶۴ در ژ‌انويه ۱۹۸۲ به بازار وارد شد و عنوان پرفروش ترين کامپيوتر را به خود اختصاص داد. بهای پايه اين رايانه ۵۹۵ دلار بود و کم کم در اثر محبوبيت آن،‌ شرکت سازنده نوع ديگری از اين دستگاه ساخت با بهای کمتر نزديک ۴۰۰ دلار. از اين نسل ۱۷ ميليون دستگاه توليد و به فروش رفت.  گرچه اين دستگاه يک رايانه به شمار می رفت بسياری آن را يک کامپيوتر بازيهای رايانه ای تلقی می کردند. بازی هايی مانند اخرین نینجا «The Last Ninja

 

۱۹۸۴: نخستين مکينتاش وارد بازار می شود

 

در روز ۲۴ ژانويه ۱۹۸۴ نخستين دستگاه کامپيوتر مکينتاش رونمايی شد. ويژگی گرافيکی آن اين دستگاه را از ديگر رايانه های شخصی پيش از آن متمايز می کرد. مکينتاش ۱۲۸ که دو برنامه جالب با نام MacPaint و  MacWrite را معرفی کرد. با معرفی اين رايانه چاپ و نشر دچار تحول شد. بهای دستگاه های مکينتاش نزديک به ۲۵۰۰ دلار بود. 

 

۱۹۸۶: آی بی ام و نخستين نسل لپ تاپ

 

شرکت آی بی ام نخستين لپ تاپ را با نام IBM PC Convertible به بازار گسيل می کند. اين رايانه دارای فلاپی ديسک ۳.۵ اينچ و با پردازشگر داس ۳.۱  بر روی اينتل ۴.۷۷ مگاهرتس ۸۰c۸۸  و کيف دستی به مبلغی نزديک به ۲۰۰۰ دلار به فروش می رفت. وزن دستگاه نزديک به ۷ کيلو بود. از ويژگی های اين دستگاه توانايی افزودن دستگاه های ديگر به اين رايانه بود مانند چاپگرهای گرمايشی، نمايشگر و «مودم» بود. 

 

۱۹۸۷: پيکار آی بی ام  و مکينتاش

 

آی بی ام با توفانی که مکينتاش به پا کرده به مبارزه بر می خيزد و با معرفی آی بی ام پی اس ۲ که قابليت استفاده از نمايشگر رنگی داشت موفق می شود تا پايان آن سال نزديک به يک ميليون دستگاه بفروشد. در دوم آوريل همين سال آی بی ام رسما پايان عمر دستگاه های محبوب ۵۱۵۰ را اعلام می کند.

 

۱۹۹۰: استيو جابز و دستگاه های  NeXTstation

 

 سال ۱۹۸۵ استيو جابز از شرکت اپل  جدا می شود و شرکت NeXT را تاسيس می کند. اين شرکت در سالهای پايانی دهه ۸۰ و آغاز دهه ۹۰ يک سری رايانه به بازار معرفی می کند که در ساخت و پرداخت شبکه جهانی اينترنت نقش مهمی بازی می کند. شايد بشود گفت NeXTstation بهترين از اين گونه فرآورده ها بود. اين دستگاه در ميدان مصرف عمومی توفيقی به دست نياورد ولی با ادغام شرکت NeXT با اپل در سال ۱۹۹۶، نوآوری های آن به Mac OSX و PowerPC منتقل شد. 

 

۱۹۹۳: اينتل، پنتيوم را معرفی می کند
 

روز ۲۲ مارس ۱۹۹۳ شرکت اينتل چيپ پنتيوم را به بازار می فرستد. اين نخستين پردازشگر اينتل بود که برخلاف نسلهای پيشين آن با شماره مشخص نمی شد و نامی داشت. معرفی اين چيپ سريع بازار مصرف را به تکان واداشت.

 

۱۹۹۵: سلام بر ويندوز ۹۵!
 

در روز ۲۴ اوت ۱۹۹۵ ويندوز چهار با نام ويندوز ۹۵ معرفی می شود. استفاده گرافيکی در اين ويندوز آن را برای کاربر ساده می کرد. همزمان کم کم فلاپی جای خود را به سی دی رام می دهد. ويندوز ۹۵ طی دو سال به يکی از موفق ترين برنامه عامل در رايانه های پی سی شد. ويندوزهای ۹۸،‌ ۲۰۰۰، اکس پی و سرانجام کابوسی به نام ويستا در پشت سر توفيق ويندوز ۹۵ به بازار گسيل شدند. 

 

۲۰۰۳: پردازشگرهای ۶۴ بيت بازار را قبضه می کنند
 

شرکت AMD در اين سال Athlon ۶۴ را معرفی می کند. اين پردازشگر توسط آی بی ام و اپل به کار گرفته می شود. اين پردازشگر همچنين در بازيهای نينتندو ۶۴ و پلی استيشن ۲ نيز به کار گرفته می شود. 

 

اکنون: سال، سال تابلت است

 

هنگامی که استيو جابز در سال ۲۰۱۰ آی پد را معرفی کرد، انقلابی در جهان رايانه پديد آورد. ماوس؟ خدا بيامرزدش! کيبورد؟ کی لازمش داره! دوره دوره لمس کردن صفحه حساس است. ميان سالهای ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۰ مصرف کنندگان نياز به دستگاه های کوچک مناسب برای سفر را حس می کردند. نگره های ما دگرگون شده اند. ما تنها به يک رايانه در خانه يا کار نياز نداشتيم. ما می خواستيم بتوانيم آن را با خودمان به اين سو آن سو بکشيم. اين نياز سبب به وجود آمدن رايانه های کوچک و باريک و سبک تر شد، مانند MacBook Air   تابلت  تازه نيست و در سالهای ۱۹۹۳ و ۲۰۰۱ نيز توسط اپل و مايکروسافت به بازار معرفی شده بود. 

 

و فکرش را بکنيد:‌ تنها سی سال پيش آغاز شده است!

 


( چگونه طول عمر باطری نوت بوک اچ پی خود را افزایش دهیم؟)

دوام شارژ باطری چه مدت خواهد بود؟

این سوالی است که اکثر کاربران  می پرسند: دوام شارژ باطری نوت بوک چه مدت باید باشد و یا چرا زمان

 نگهداری شارژ یک نوت بوک بیشتر از نوت بوک دیگر است.

برای این سوال پاسخ ساده ای وجود ندارد. طول عمر یک باطری نسبت به عوامل مختلفی از جمله پیکر بندی

 محصول(Configuration)،مدل آن محصول،سیستم عامل،نحوه ی کاربرد آن محصول و مشخصات آن محصول

 متفاوت خواهد بود.

آنچه مسلم است در قطعات الکترونیکی طول عمر مفید باطری در طی زمان ونسبت به نحوه ی استفاده کاهش میابد.

منبع تغذیه

یک منبع تغذیه مجموعه ای از تنظیمات سیستم و سخت افزار است که نحوه ی استفاده برق را در کامپیوتر شما

 مدیریت میکند.منابع تغذیه به شما در ذخیره انرژی، افزایش عملکرد سیستم و یا ایجاد تعادل بین این دو کمک

 میکنند.                                                                                                                              

افزایش طول عمر باطری

بسیار با اهمیت است که شما از چگونگی روش های مراقبت از باطری نوت بوک خود آگاه باشید.مشخصه های

تاثیرگذاری بر کاهش طول  عمر باطری وجود دارد:

عواملی که قدرت باطری را کاهش میدهند

·        سلول های باطری لیتیوم به تدریج صدمه می بینند و قابلیت آنها با هر بارشارژ و یا تخلیه شدن کاهش میابد.سرعت این صدمه تدریجی،نسبت به افزایش دمای محیط و افزایش تخلیه شارژ باطری با سرعت بیشتری اتفاق میافتد.

·        تخلیه شارژ خود به خودی نوت بوک زمانی که نوت بوک خاموش باشد، سریعتر اتفاق میافتد.

·        در صورت طولانی ماندن باطری در شارژ و یا عدم استفاده از آن  شارژ باطری به پایین ترین سطح ولتاژ کاهش خواهد یافت .

·        رها کردن باطری درحالیکه نزدیک به اتمام زمان شارژ آن می باشد برای مدت طولانی ، باعث سرعت بخشیدن به تخلیه کامل شارژ باطری خواهد شد.و رها کردن باطری که دارای شارژکامل میباشد در مکانهایی که دارای حرارت بالاست برای مدت زمان طولانی ، سرعت تخلیه شارژباطری را کوتاهتر میکند .

·        به کارگیری باطری در برنامه های نرم افزاری سنگین مانند بازیهای سه بعدی نسبت به استفاده از برنامه

WORD باعث افزایش سرعت کاهش قدرت باطری میشود.

توصیه هایی برای مراقبت از باطری

توصیه های نحوه ی استفاده صحیح از باطری در کتاب راهنمای هر مدل ذکر

شده است،علاوه بر آنها روش های زیر توصیه می شود:

·        باطری را با30% الی 50% شارژ در دمای بین 25-20 درجه سانتیگراد و یا77-68 درجه فارنهایت نگهداری کنید.

·        از باز کردن،شکستن و یا سوراخ کردن باطری اجتناب کنید،باطری را در آب یا

آتش نیندازید.

·        باطری را برای مدت طولانی در مجاورت هوای گرم قرار ندهید.(بعنوان مثال داخل اتومبیل) زیرا باعث کاهش طول عمر سلولهای لیتیوم میشود.

·        چنانچه قصد روشن کردن و یا استفاده از نوت بوک خود را برای بیش از دو هفته ندارید باطری را از نوت بوک خارج کنید.

·        اگر می خواهید برای مدت بیش از دو هفته از برق برای روشن کردن نوت بوک

خود استفاده کنید و قصد استفاده از باطری را در این مدت ندارید، باطری را از نوت بوک خارج کنید.

·        در صورتی که نیاز به استفاده از برنامه های سنگین بر روی نوت بوک را دارید از باطریهایی با توانایی قوی تر استفاده کنید.

·        نسبت به مدل مورد استفاده  در شرایط استفاده نرمال، باطری باید هر2الی3 ماه یکبارکالیبره شود و در مواردی که ندرتا شارژ باطری کاملا تخلیه میشود کالیبراسیون یک بار در ماه ضروری میباشد.

·        باطری را دور از دسترس اطفال قرار دهید.

·        باطری مناسب با کامپیوتر خود و با مشخصاتی که کارخانه hp تعیین کرده است و یا مدل مشابه آن را استفاده کنید.

نکاتی برای محافظت از برق باطری

شما به صورت دستی می توانید مصرف برق باطری نوت بوک خود را تغییر دهید و ازقدرت برق آن محافظت کنید.

·        کاهش تعداد باز کردن برنامه ها:

هر برنامه برای اجرا از حافظه و در نتیجه از برق استفاده میکنید حتی اگر Minimize باشد. برنامه هایی که از آنها استفاده نمیکنید را ببندید.

·        نور صفحه مانیتور خود را به کمترین حد قابل مطالعه کاهش دهید(از کلید F1,F8 برای تنظیم نور استفاده کنید )

·        قطعات جانبی که نیاز به استفاده از آنها را ندارید از نوت بوک جدا کنید:

          Externet hard,CD Rom،نرم افزارهای زیپ شده ،Pc cards و سایر لوازم جانبی حتی زمانی که

    مورد استفاده نیستند باعث کاهش قدرت باطری  نوت بوک  شما می شوند. زمانی که از آنها استفاده نمی کنید اتصال آنها را از نوت بوک قطع کنید.

·        سرعت processor را کاهش دهید:

 هر چه کامپیوتر شما سریعتر کار کند برق باطری آن  زودتر تخلیه میشود.

شما می توانید با کاهش سرعت به کاهش عملکرد باطری کمک کنید.روشهای کاهش Processor از دستگاهی

 به دستگاه دیگر متفاوت است. و در کتابچه ی راهنمای هر مدل در مورد روش مناسب آن توضیح داده شده

 است.

·        دکمه های Wireless روشن-خاموش را زمانی که نیازی به آنها ندارید خاموش کنید.

اگر نوت بوک شما دارای چنین کلیدی میباشد،با فشردن آن میتوانید آنرا خاموش کنید.

·        وضیعت برق را از حالت high performance به حالت hp Reommended و یا power save  تغییر دهید.

شرکت نگین پویش

واحد پشتیبانی

 

 

 

 

 


 

»در دوران خود به بازی های پرطرفدار رايانه ای بدل شدند. بيش از ۱۰ هزار برنامه کامپيوتری برای اين دستگاه نوشته شد. 

 

 
طراحی سایت و بهینه سازی سایت